Indretning af Tistrup Plejecenter, Varde Kommune2018-11-22T11:21:51+00:00

Project Description

Tistrup plejecenter

SCAN OFFICE CASE

Varde Kommune har været en god samarbejdspartner en årrække. Da de i 2013 skulle bygget et nyt plejecenter, Tistrup Plejecenter, blev vi spurgt som 1 ud af 3 mulige, til at byde på opgaven. Efter vores projektkonsulent og arkitekt havde været til orienteringsmøde på kommunen, gik de hjem til tegnebordet og lod kreativiteten slå sig løs.

Vi valgte at komme med en løsning til ”den moderne ældre”. Det vil sige en indretningsløsning, som ikke var konservativ, men derimod mere i retningen af farver og materialer, som vi bruger i andre indretningssammenhænge, men alligevel fremtonede som et roligt miljø. Vi kom med et farvevalg, hvor væg- og gulvfarve var indpasset i møblerne og en kombination af krom og træ på f.eks. stel. Metalstel er ikke anvendt så meget på plejecentre. Vi vandt projektet på vores kreativitet og løsning til ”den moderne ældre”.