PRODUKTOMRÅDER:   Kantinemøbler    |  Konferencemøbler  |   Loungemøbler   |    RETUR TIL SORTIMENT

FREDERICIA producerer arkitekttegnede kvalitetsmøbler med en lang levetid. Nogle af de bedst kendte designklassikere er designet af bl.a. Børge Mogensen, Nanna Ditzel, Hans J. Wegner, Welling & Ludvik og Susanne Grønlund.

Fredericias ambition er at skabe møbler, hvor det funktionelle og æstetiske går op i en højere enhed. De forsøger ikke at behage flertallet eller ramme efterårets farver, men derimod bliver møblerne skabt med en helt bestemt idé og med personlighed.

Kvalitet
Fredericias samarbejde med mange forskellige designere bygger på en fælles lidenskab for dansk møbeldesign og respekt for kvalitet og respekt for de naturmaterialer der anvendes.

Miljø
Møblerne produceres af de bedste materialer, der samtidig belaster miljøet mindst muligt. Miljøspørgsmålet tages alvorligt og handler det altså om at forbedre alle led i produktionen – fra råmaterialer til emballage. Men det handler også om reducering af energiforbruget og optimering af arbejdsmiljøet. For at leve op til vores ønsker om en mere miljørigtig arbejdsgang er Fredericia blevet medlem af Green Network. Her er der udarbejdet en miljøredegørelse med handlingsplan og i den forbindelse har de opnået et diplom for deres målsætning for den fremtidige miljøindsats.

Certificering
Fredericias miljøstyring er ISO 14001 certificere

2018-12-17T07:27:50+00:00