Nye ansigter hos Scan Office

SENESTE-NYT-nye-medarbejdere_831x296-pixels

Denise Patricia Kruse
Scan Office har udvidet medarbejderstaben og har ansat Denise Patricia Kruse som Financial Controller i vores økonomifunktion. Denise har taget HD i økonomi og har flere års erfaring fra tidligere økonomifunktioner. Med bred erfaring med bogholderi og økonomi, er vi sikre på at Denise kommer til at bidrage positivt til vores nuværende team. Vi byder velkommen og håber at medarbejdere, kunder og leverandører vil tage godt imod hende.

Annette Hornshøj Jensen
Scan Office har valgt at styrke koordinatorgruppen og har derfor ansat Annette Hornshøj Jensen som salgskoordinator. Annette har arbejdet som salgskoordinator i 17 år inden for møbelbranchen, hvilket gør at hun har et bredt kendskab. Annette vil helt sikkert bidrage positivt til vores nuværende team. Vi byder hende velkommen og ser frem til samarbejdet.

Peter Juul Hansen
Scan Office har valgt at styrke ressourcerne i vores salgsledelse. Derfor har vi ansat Peter Juul Hansen som Salgs- og marketingdirektør, som vil få det overordnede ansvar for vores salgsteam i øst samt det samlede ansvar for markedsføring og E-commerce. Peter har mere end 15 års erfaring indenfor salg og ledelse fra flere forskellige brancher. Han har et indgående kendskab til forretningsudvikling samt stor erfaring indenfor implementering, eksekvering, budgettering samt medarbejderudvikling. Han har i sin karriere arbejdet med såvel B2B- og B2G-markedet, hvoraf flere af hans tidligere kunder hører til i C20 indekset. Vi byder velkommen og håber at medarbejdere, kunder og leverandører vil tage godt imod ham.
2018-06-14T09:36:40+00:00