VS – undervisningsmøbler 2017-02-27T11:06:57+00:00

Project Description

Hokki balancestol fra VS
PantoMove elevstol fra VS
PantoMove elevstol fra VS
StepByStep bord fra VS
Puzzle bord og Hokki balancestol fra VS
StepByStep bord fra VS

VS udvikler og producerer deres produkter i Tyskland. I tæt samarbejde med berømte designpartnere, som f.eks. Verner Panton, Günter Behnisch og Jürgen Greubel, skabes produkter med en fremragende formgivning, hvor et enestående formsprog forbindes med en høj funktionalitet. Produktudvikling ses som udvikling af helt enkle idéer med stort potentiale. VS producerer intelligente møbler med høje krav og kompromisløs kvalitetsorientering, som til slut efter intensivt udviklingsarbejde resulterer i langsigtede kvalitetsprodukter. VS hører til blandt de største totalleverandører i Europa og med et bredt sortiment er det muligt at skabe helhedsløsninger til uddannelsesområdet.

Recycling
Udtjente og kasserede møbler returneres til VS. I vores Recycling Center bliver de demonteret, og genanvendelige materialer og dele føres tilbage til produktionen. En forudsætning for dette er: Møblernes intelligente modulære koncept med få og ublandede materialer.

Miljø
VS stiller store krav til den økologiske standard. Hele produktionen er bestemt af miljøhensyn – fra produktudvikling, valg af træ fra særlige skovbrug og miljøvenlig forarbejdning og forædling af træ- og ståldele hen til anvendelse af genbrugsemballage og recycling-koncepter for kasserede produkter. Endvidere organiserer vi vores energiforbrug så effektivt som muligt, optimerer anvendelsen af råstoffer og bruger fortrinsvis regenerative energiformer.

Certificeringer
Møblerne fra VS er forsynet med Greenguard-mærket samt GS-mærket der er det officielle certifikat iht. tyske sikkerhedsstandarder. Dermed er møblerne fuldt ud på højde med alle hverdagens belastninger.

Endvidere forbindes møblerne med en unik profil, robust kvalitet og lang levetid. Dette understøttes både af materialernes belastnings-prøvninger og af et kvalitetssikringssystem baseret på DIN EN ISO 9001:2008.

VS-logo

Leverandører