Vitaskolen – case 2017-02-27T11:07:09+00:00

Project Description

Vitaskolen, Esbjerg Kommune
HAY Copenhague og About a Chair kantinemøbler
Johanson loungemøbler / HAY Copenhague sofabord
About a Stool fra HAY og Bykato højbord fra Andersen

About a Stool fra HAY

Indretning af Vitaskolen, Esbjerg Kommune

I Esbjerg har man valgt at sammenlægge to skoler til én og derfor renoveret og lavet tilbygning på den ene af de to matrikler, for at gøre plads til alle, og i den forbindelse givet skolen nyt navn – Vitaskolen.

Scan Office har arbejdet med begge skoler igennem en årrække, og det faldt derfor naturligt, at vi skulle hjælpe med løsningsforslag til det nye personalerum og administrationen.

Med udgangspunkt i det bedste af det bestående, blev indretnings-løsningen udformet ud fra bygningstegninger, med fokus på plads til både nye og gamle medarbejdere.

Vores fornemmeste opgave har derfor været at dække skolens behov og samtidig sørge for at stedet oser af miljø, hvilket lykkes ved brug af inventar af høj kvalitet, smukt design og god farvesammensætning, alt sammen kombineret så det muliggør samvær i mindre grupper, samtidig med, at man er en del af det store forum.

Referencer