Vibeengskolen – case 2017-02-27T11:06:56+00:00

Project Description

Vibeengskolen, Faxe Kommune

Pure taburetter fra Randers+Radius og specialfremstillede borde fra Sorø Møbler

Basket loungesofa fra Softline
Olympica sofa fra Skipper Furniture
Bænk fra Uniqua

Pure taburetter fra Randers+Radius og specialmøbel fra Sorø Møbler

Pure taburetter fra Randers+Radius og bord fra VS

Euroline borde og PantoMove stole fra VS

U-sit modulsofa fra Johanson Design

Specialproduceret scene fra Sorø Møbler

PantoMove elevstole fra VS

Specialmøbel til fællesområde

Puzzle bord og Hokki stole fra VS

Modulsofaer fra Johanson
Arbejdsbænke til sløjdlokale

Totalindretning af Vibeengskolen, Faxe Kommune

I Haslev skulle der bygges en helt ny skole, Vibeengskolen. Et stykke inde i projektet kom der et udbud på møblering. Det drejede sig om møbler til klasseværelser, fællesrum, bibliotek og faglokaler. Udbuddet lagde op til en stor kreativitet, da kravspecifikationerne ikke var særligt tæt beskrevet.

Scan Office vandt opgaven, da vi havde lavet den bedste sammensætning af standard møbler og funktionsspecifikke møbler til specialklasser, kombineret med stor kreativitet i funktion, farver og design i møblerne – hvordan møblerne bedst kunne fungere i forhold til den enkeltes klasses indlæring. Den eksterne arkitekt, som var på projektet, havde ”blot” defineret områderne og hvor mange mennesker, de skulle kunne rumme.

Lærer og SFO havde indflydelse på f.eks. behov for opbevaring. Ekstern farvekonsulent kom med specifikationer til grundfarverne i møblerne ud fra kunst på væggene.

Vi kom med et komplet oplæg med tegninger, beskrivelser og behovsløsninger. Prøveopstilling blev foretaget på en anden skole i lokalområdet. Et rigtigt godt projekt med et godt samarbejde mellem kunde, arkitekt og os.

Referencer