Sanofi – reference 2017-02-27T11:06:50+00:00

Project Description

Basket loungesofaer, Softline - Pause barstole, Magnus Olesen
Archal mødestol, Lammhults
Møde- og konferencebord, Dencon
Archal mødestol, Lammhults
Delta opbevaring, Dencon
Mereo kontorstol, RH - Contract arbejdsborde, Scan Office
Delta udtræksskab, Dencon

Indretning af medicinalvirksomheden Sanofi’s nye domicil

I 2012 fik Scan Office til opgave, at indrette Sanofi’s nye domicil. Vi blev anbefalet, og fik sammen med fire andre firmaer mulighed for, at komme med et oplæg på en indretningsløsning. En af grundene til Sanofi valgte Scan Office, var fordi der først og fremmest blev lyttet til Sanofi’s ønsker og behov. En anden grund var, at der blev tænkt ud af boksen og der var tænkt farver ind i indretningen. Selve oplægget blev lavet af arkitekter fra Scan Office egen tegnestue og farverne blev valgt i tæt samarbejde med billedkunstneren Malene Børkop.

Indretningen drejede sig om en totalmøblering af 100 arbejdspladser og mødefaciliteter. Sanofi’s medarbejdere skulle gå fra at sidde i enkeltmandskontorer til at sidde i store fællesrum. Det fik os til at tænke på, at den enkelte medarbejder kunne have brug for afskærmning i løbet af dagen. Derfor blev der valgt udtræksskabe i stedet for almindelige skabe. Udtræksskabene gjorde faktisk en kæmpe forskel, fordi det ikke bare var en normal reol, men skabene kunne også bruges som rumdelere. Alle skabene blev lavet med hvidt korpus og med farver indvendig, udtrukket kommer de indvendige douche farver til syne. Der blev valgt tre diskrete farver, som blev placeret vilkårligt rundt i huset. Farverne giver kulør til den ellers hvide indretning og de diskrete farver danner samtidig en rød tråd gennem hele huset.

Valget af møbler, og specielt de polstrede stole fra Lammhults, var et meget bevidst valg. Stolens høje kvalitet, den lækre polstring og det stilrene design giver indretningen et elegant og eksklusivt udtryk, som passer til en af verdens største medicinalvirksomheder.

Sanofi er utrolig glad for indretningen, og efterfølgende har vi haft flere kunder med ude at se resultatet af indretningen. De virksomheder, som vi har præsenteret for Sanofi’s løsning, er blevet så begejstrede, at de selv har valgt at få udtræksskabe som rumdelere. Det har været en win-win-situation for alle parter.

Referencer