Montana – opbevaringsmøbler 2017-02-27T11:07:02+00:00

Project Description

CO16 opbevaring fra Montana
Living opbevaring fra Montana
CO16 opbevaring fra Montana
Living opbevaring fra Montana

Montana søger konstant efter den optimale sammenhæng mellem funktionalitet, kvalitet, miljøhensyn, økonomi, æstetik og etik. De håber, at de på den måde kan være med til at skabe en bedre hverdag kunderne – både på arbejdspladsen og i hjemmet

Miljø og certificering
Montana har siden starten haft både miljø- og arbejdsmiljøperspektivet indarbejdet i sit idégrundlag og udarbejder årligt en miljø- og arbejdsmiljøredegørelse, der fortæller om status og indsats på området. Miljøcertificeret efter ISO 14001 og er arbejdsmiljøcertificeret efter OHSAS-18001.

CO16
Montana CO16 er et indretningssystem, der lever op til kravene til fleksibel indretning på det moderne kontor. Modulerne kan bruges til opbevaring ved arbejdspladser eller fungere som rumdelere i et dynamisk kontormiljø. Montana CO16 reolsystem fremstilles i lakeret MDF i pladetykkelsen 16 mm i 42 forskellige lakfarver.

Living
Med Montana Living er der mulighed for at indrette rum, som du vil have det. Montana Living fremstilles i lakeret MDF i pladetykkelsen 12 mm, i 4 dybder i Montanas 49 lakfarver og specialoverflader.

Montana-logo

Leverandører