Magnus Olesen – loungemøbler 2017-02-27T11:06:59+00:00

Project Description

Bænk model Zipp
Longemøbler model Flow
Longemøbler model Tonica Easy
Longesofaer model Addi Meeting
Longesofaer model Addi Meeting
Longesofaer model Swing
Longesofaer model Swing
Longestole model i-Sit
Loungemøbler model Sea
Loungesofaer model Addi

Magnus Olesen udvikler og producerer funktionelle møbler af høj designmæssig værdi i samarbejde med tidens førende designere og arkitekter. Her kan blandt andet nævnes Busk+Herzog, Niels Gammelgaard og Pelikan Design.

Resultatet er funktionelt, æstetisk og unikt design, der er med til at fremhæve og løfte de rum, det er en del af – uanset om det er mindre indretninger eller store konceptuelle arkitektur- og designløsninger.

Miljø og kvalitet
Alle produkter testes i henhold til de strengeste miljø- og kvalitetskrav, som er med til at sikre møbler af en høj kvalitet og med en ekstrem lang levetid – til glæde for både brugerne og miljøet.

Bæredygtighed og levetid
Miljø og arbejdsforhold tages alvorligt og derfor er der defineret en markant CSR-strategi (Corporate Social Responsability). CSR-strategien tager udgangspunkt i de dyder og tanker, som mange af de klassiske danske møbelarkitekter formulerede omkring deres møbler. Ligesom fx Børge Mogensen skabte industrielt fremstillede kvalitetsmøbler med udgangspunkt i danske træsorter, så har Magnus Olesen A/S også som mål at fremstille kvalitetsmøbler i let tilgængelige nordiske råvarer.

Magnus-Olesen_logo_CMYK

Leverandører