Magnus Olesen – kantine- og konferencemøbler 2017-02-27T11:07:10+00:00

Project Description

Butterfly stole fra Magnus Olesen
Pause kantinestole fra Magnus Olesen
Inferno kopnferencestole fra Magnus Olesen
Opus kantinestole fra Magnus Olesen
Session konferencestole og Contact bord fra Magnus Olesen

Magnus Olesen udvikler og producerer funktionelle møbler af høj designmæssig værdi i samarbejde med tidens førende designere og arkitekter. Her kan blandt andet nævnes Busk+Herzog, Niels Gammelgaard og Pelikan Design.

Resultatet er funktionelt, æstetisk og unikt design, der er med til at fremhæve og løfte de rum, det er en del af – uanset om det er mindre indretninger eller store konceptuelle arkitektur- og designløsninger.

Miljø og kvalitet
Alle produkter testes i henhold til de strengeste miljø- og kvalitetskrav, som er med til at sikre møbler af en høj kvalitet og med en ekstrem lang levetid – til glæde for både brugerne og miljøet.

Bæredygtighed og levetid
Miljø og arbejdsforhold tages alvorligt og derfor er der defineret en markant CSR-strategi (Corporate Social Responsability). CSR-strategien tager udgangspunkt i de dyder og tanker, som mange af de klassiske danske møbelarkitekter formulerede omkring deres møbler. Ligesom fx Børge Mogensen skabte industrielt fremstillede kvalitetsmøbler med udgangspunkt i danske træsorter, så har Magnus Olesen A/S også som mål at fremstille kvalitetsmøbler i let tilgængelige nordiske råvarer.

Magnus-Olesen_logo_CMYK

Leverandører