Dynamobel 2017-02-27T11:07:04+00:00

Project Description

Dis konferencestole fra Dynamobel
Dis konferencestole og Tec konferencebord fra Dynamobel
Trazo konferencestole og Tec konferencebord fra Dynamobel
Dublo konferencestole og Tec konferencebord fra Dynamobel
Trazo kantinestole fra Dynamobel
Trazo konferencestole og Tec konferencebord fra Dynamobel

Dynamobel er en europæiske producent, der kan levere deres egen, karakteristiske og integrerede løsninger på et komplet møblement til erhvervslivet (skillevægge, gulve, lofter, stole og møbler).

Fordi i Dynamobel, gode ideer videre fra blotte ideer. Vi løbende bryde de etablerede paradigmer, som dikterer moderne distribution for at give designere med mulighed for at skabe den arbejdsplads i fremtiden.

CSR
Dynamobel forpligter sig til bæredygtig udvikling. Som en del af sit engagement i bæredygtig udvikling er Dynamobel blevet en af de første virksomheder i kontormøbler fremstillingssektoren til at tage sociale ansvar om bord som led i sin strategi, udførelse af en CSR diagnose ifølge InnovaRSE metoden, en metode der kæmper for europæisk anerkendelse i overensstemmelse med internationale metoder såsom SA8000 eller Foretica SG-21, og indarbejde Global Reporting Initiative (GRI) CSR indikatorer i sit ledelsessystem.

Miljø
Miljøet har været en del af strategien i nogen tid, og ikke kun i definitionen, anvendelsen og adfærd af produktionsprocesserne, men også i udformningen af produkterne og gennem engagement i miljøpolitikken, afspejles i de miljøcertifikater de har opnået såsom ISO 14001.

Dynamobel-logo

Leverandører