Cube Design – arbejdsborde 2017-02-27T11:07:12+00:00

Project Description

Quadro arbejdsbord fra Cube

Amigo arbejdsbord fra Cube

Flow arbejdsbord fra Cube

Cube Design udvikler, producerer og leverer kontormøbler og kontorinteriør til kontorer, kantiner, caféer og konference-lokaler i både Danmark og Europa.

Miljø

Cube Design har en stærk miljøpolitik, hvor der i højere grad sættes fokus på miljøet. Produktion tager udgangspunkt i, at både det interne og eksterne miljø påvirkes mindst muligt. Der er løbende fokus på miljøforbedringer i produktionsudviklingen. Det gælder blandt andet i forhold til effektivisering af produktionsprocesser, minimering af ressourceforbrug og i højere grad anvendelse af miljøvenlige materialer.

Kvalitet

Cube Design skaber unikke møbler af høj kvalitet med vægt på design, funktionalitet og æstetik. Deres design og produktion er 100% dansk. De stiller store krav til deres egenproduktion af møbler, og det samme gælder for samarbejdspartnere og underleverandører. De producerer og leverer møbler i høj kvalitet med lang levetid og derfor benyttes udelukkende materialer af helt særlig kvalitet i fremstillingsprocessen.

Certificering

Cube Design leverer dansk producerede produkter i henhold til ISO 14001 certificeringen. Endvidere har de medlemscertifikat 2013 til Dansk Møbelkontrol. Som medlem af Dansk Møbelkontrol skal de leve op til de bedste håndværksmæssige standarder indenfor møbel- og køkkenproduktion.

Cube-logo

Leverandører