Cube Design – kantine- og konferencemøbler 2017-02-27T11:07:02+00:00

Project Description

S10  konferencestole
Spider og S10  konferencemøbler
S10 barstole, Lite Cube højbord og Amigo højbord
Quadro og S6 konferencemøbler
S10  konferencestole
Quadro og S10 konferencemøbler
Amigo og S10 konferencemøbler
Vesper kantinestol
Quadro og Tango konferencemøbler

Cube Design udvikler, producerer og leverer kontormøbler og kontorinteriør til kontorer, kantiner, caféer og konference-lokaler i både Danmark og Europa.

Miljø

Cube Design har en stærk miljøpolitik, hvor der i højere grad sættes fokus på miljøet. Produktion tager udgangspunkt i, at både det interne og eksterne miljø påvirkes mindst muligt. Der er løbende fokus på miljøforbedringer i produktionsudviklingen. Det gælder blandt andet i forhold til effektivisering af produktionsprocesser, minimering af ressourceforbrug og i højere grad anvendelse af miljøvenlige materialer.

Kvalitet

Cube Design skaber unikke møbler af høj kvalitet med vægt på design, funktionalitet og æstetik. Deres design og produktion er 100% dansk. De stiller store krav til deres egenproduktion af møbler, og det samme gælder for samarbejdspartnere og underleverandører. De producerer og leverer møbler i høj kvalitet med lang levetid og derfor benyttes udelukkende materialer af helt særlig kvalitet i fremstillingsprocessen.

Certificering

Cube Design leverer dansk producerede produkter i henhold til ISO 14001 certificeringen. Endvidere har de medlemscertifikat 2013 til Dansk Møbelkontrol. Som medlem af Dansk Møbelkontrol skal de leve op til de bedste håndværksmæssige standarder indenfor møbel- og køkkenproduktion.

Cube-logo

Leverandører