Back App – specialstole 2017-02-27T11:06:52+00:00

Project Description

Back App kontorstol
Back App kontorstol
Back App 2.0 kontorstol
Back App 2.0 Mobile

Back App 2.0

Back App stolen er opfundet og designet af Freddy Johnsen, og her fortæller han om baggrunden til stolen:

Efter år med rygproblemer og 2 rygoperationer fik jeg idèen til Back App stolen. I dag sidder jeg på Back App i mit daglige arbejde ved Pc’en. Træningen på Back App er en vigtig del af min daglige træning for at holde min ryg stærk og i orden. Min ryg er stærk og rask og jeg kan gennemføre kontorarbejde og fysisk arbejde uden problemer.
Idèen til Back App stolen kom til mig som et lyn fra en klar himmel; en stol hvor man sidder på en kugle (et balancebrædt) med fødderne på en fodplade hvor bevægelsen er dæmpet af et dæmpemateriale. Opfindelsen virkede lovende og jeg fik mange positive tilbagemeldinger fra brugere. Men eftersom jeg er uddannet videnskabsmand, måtte jeg have dokumentation. Derfor har 364 fysioterapeuter, kiropraktorer, ergonomer og læger over hele norden testet Back App. Resultatet af undersøgelsen er overvældende; 98,1% sagde at rygpatienter ville have glæde af at sidde på Back App. 97% sagde at træning på Back App stolen virket positivt på funktionen nedre del af ryggen. Mere end 96% sad komfortabelt på Back App og 96% ville anbefale Back App til sine patienter.

Back App’s vision er at udbrede kendskabet til de skader der opstår ved stillesiddende arbejde og at tilbyde et aktivt alternativ.

Miljø
Stolene er konstruereret til lang levetid, og de mekaniske dele kan let skiftes ud. Når stolens levetid er ovre, kan hver enkelt del afmonteres og genanvendes efter forskellige materialeinddelinger. Alle store plastdele er mærket i henhold til ISO 11469 og alle tekstiler er Øko-Tex certificeret.

BackApp_logo

Leverandører