Akustik og afskærmning 2017-12-15T09:21:23+00:00

Project Description

Fraster-Triline-Wall-Akustik-300x170px

Abstracta

Med stor viden og erfaring udvikler Abstracta inspirerende produkter inden for akustik og afskærmning til kontormiljøer.

arper

Arper

Arper er en italiensk møbelproducent af møbler og lydabsorbenter med fokus på innovativt design.

Attention Group

Attention Group arbejder med akustiske elementer, gulve og gardiner. De har stor fokus på kvalitet, godt håndværk og materialer.

Fraster-Twister-Akustik_300x170px

Fraster

Bredt sortimentet med pro-dukter til akustik og afskærm-ning. Med forskelligt materiale, størrelse, facon og farver, kan ethvert rum forvandles.

Glimakra-Wannabetree-Skaermvaeg_300x170px

Glimakra

Akustik og afskærmning med behagelige former, farver, materialer og ikke mindst flot design – det er kendetegnet for Glimakras produkter.

Gotessons-Hang-Over-Akustik-300x170px

Götessons

Udvikler og producerer ergonomiske og funktionelle løsninger indenfor afskærmning og akustikløsninger.

Lintex-Zon-Skaermvaeg-300x170px

Lintex

Virksomheden udvikler og producerer produkter indenfor visuel kommunikation, herunder akustik og afskærmning til kontorer.

Akustik og afskærmning forenet i vellykkede æstetiske løsninger

Akustik
Akustik er blevet en vigtig faktor i nutidens byggeri og i dag skal de akustiske forhold projekteres under fuld hensyntagen til lokalernes og bygningernes anvendelsesområde. Bygherrer og arkitekter stiller i stigende grad krav til det æstetiske udseende og har ønsker om fleksible designløsninger. Det betyder at kravene til materialernes egenskaber i dag er meget komplekse, men det behøver løsningerne ikke at være. Akustikløsninger findes i mange forskellige designmønstre og montageformer som kan anvendes på forskellig vis, og der findes således et bredt udvalg af løsninger til såvel akustiklofter som akustikvægge.

Afskærmning
Afskærmning er et godt værktøj, når der skal arbejdes koncentreret. Afskærmning findes i mange forskellige udgaver med forskellige funktioner, former og farver. Afskærmning som skærmvægge, bordskærmvægge kan også bruges til støjdæmpning, og ønsker man en mere effektiv støjdæmpning, kan akustikplader til væggen eller loftet være en mulighed.

Virksomheder vælger ofte at indrette sig i åbne kontormiljøer, der lægger op til vidensdeling blandt medarbejderne. Det kan derfor være behov for at opdele kontoret eller afskærme dele af rummet. Det kan derfor være en rigtig god ide at investere i funktionel og stilsikker afskærmning.

Leverandører