Indretningsløsninger til offentligt og erhverv 2017-02-27T11:06:41+00:00

Indretningsområder:spacerKontorspacer|spacerUddannelsespacer|spacerSundhed & pleje

Scan Office egen tegnestue tilbyder både samarbejde med udefrakommende arkitekter samt totale indretningsløsninger.

Tegnestuen er Scan Office kreative hjerte. Det er her drømme bliver til virkelighed, når vi arbejder med æstetiske og funktionelle løsninger.

Vi er et team af passionerede og kompetente indretningsarkitekter, som altid er parate til at samarbejde med dine arkitekter i store, som små indretningsprojekter. Har du har brug for en skræddersyet løsning, kan vi opfylde lige netop dine ønsker og behov.

Vi er visionære, når der skal udarbejdes totale indretningsløsninger og vi har overblikket som forener form og farver med praktiske løsninger.

For at gøre beslutningsprocessen, så nem for dig som muligt, laver vi visuelle projektoplæg der bl.a. indeholder plantegninger, 3D tegninger, farver og materialeprøver.

Kombinationen af de visuelle oplæg og rådgivning fra vores indretningsarkitekter bringer dig tættere på det færdige resultat, så kan du føle dig tryg og sikker i dit valg.

Ønsker du yderligere information eller ønsker du at booke en af vores indretningskonsulenter, så udfyld venligst vores kontaktformular – KLIK HER.

Leverandører